Matematik

Er det korrekt? tror ikke.

08. februar 2014 af jihudsif (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har lavet opgave 8 inde på den her hjemmeside.

http://www.uvm.dk/Uddannelser/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/Laaste%20mapper/PDF09/Eksamen/Eksamensopgaver/Stx/091211_STX_mat_A.ashx

Jeg får f'x til y = 50381*1.5932^x hvilket ikke passer tror jeg. Hvorfor?
           


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2014 af mathon

                   f(x) =  50381·1,5932x

                   f '(x) = ln(1,5932)·50381·1,5932x = 23465·1,5932x


Skriv et svar til: Er det korrekt? tror ikke.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.