Matematik

Differentialregning

18. februar 2014 af inddd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogle, som vil hjælpe mig med nedestående opgave. Har kun problemer med opgave c.

Screen Shot 2014-02-18 at 06.13.38.png


Svar #1
18. februar 2014 af inddd (Slettet)

Her er opgaven:


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2014 af PeterValberg

Bestem den afledede funktion A'(r) og løs ligningen A'(r) = 0

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2014 af mathon

                               A(r)=\frac{r^2}{2}*\left ( \frac{2}{r}-sin\left ( \frac{2}{r} \right ) \right )

                               A'(r)=r*\left ( \frac{2}{r}-sin\left ( \frac{2}{r} \right ) \right )+\frac{r^2}{2}*\left ( -\frac{2}{r^2}+cos\left ( \frac{2}{r} \right )*\frac{2}{r^2} \right )

                               A'(r)=r*\left ( \frac{2}{r}-sin\left ( \frac{2}{r} \right ) \right )-\left ( 1-cos\left ( \frac{2}{r} \right ) \right )

                                A'(r)=1-r*sin\left ( \frac{2}{r} \right )+cos\left ( \frac{2}{r} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. februar 2014 af mathon

som omskrives yderligere
til
                            A'(r)=1-r*sin\left ( 2*\frac{1}{r} \right )+cos\left (2*\frac{1}{r} \right )

                            A'(r)=1-r*2*sin\left ( \frac{1}{r} \right )*cos\left (\frac{1}{r} \right )+2*cos^2\left ( \frac{1}{r} \right )-1

                            A'(r)=2*cos\left ( \frac{1}{r} \right )*\left ( cos\left ( \frac{1}{r} \right ) -r*sin\left ( \frac{1}{r} \right )\right )


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.