Matematik

ensvinklede trekanter

28. februar 2014 af guli92 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har en opgave her om ensvinklede trekanter uden hjælpemidler. 

Jeg får k til 2/3 

og derved får jeg så AC til 2,66 = 2,2/3

Er der lige nogle som vil kigge på opgaven og se om jeg har beregnet rigtigt? Jeg synes nemlig ikke, at det virker mening, det som jeg har fundet frem til. 

Opgaven er vedhæftet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2014 af SuneChr

|AC|  =  |AB|·|A1C| / |A1B1|  =  6
Drej  Δ A1B1C  180o  omkring C. Da ses det lettere.


Skriv et svar til: ensvinklede trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.