Engelsk

retning af lille resume

28. februar 2014 af emilia2 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Heey!

Nogle der vil rette  et kort resume af filmen " The Sormbreaker"

Vedhæftet fil: Strombreaker summarry.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2014 af powpow (Slettet)

Har skimlæst den. Du må altså passe på med ikke at blande rundt i tiderne. Enten bruger du nutid eller også bruger du datid. Husk S efter verbum når der er tale om ental. Så er der noget med he's og his. Nu er jeg ikke sikker om du har brugt det flere gange, men jeg spottede et sted hvor du havde skrevet he's istedet for his. 

He's = He is = Han er

His = Hans

Ellers ser det flot ud.


Skriv et svar til: retning af lille resume

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.