Matematik

matematiiik hjæælp

03. marts 2014 af salakmisin123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej kan i hjælpe med den sidste opgave C)

På forhånd mange tak for hjælpen:)))


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt løsningen fra spm b) til at bestemme k ud fra oplysningen

m(100) = 80


Svar #2
03. marts 2014 af salakmisin123 (Slettet)

ser at jeg har lavet forkert i B hvordan udregner jeg B?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Benyt den færdige løsningsformel for denne differentialligning.


Svar #4
03. marts 2014 af salakmisin123 (Slettet)

kan det skrives således til opgave B?


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Løs differentialligningen pr håndkraft ved separation af de variable

dm/dt = -42/1000·(m - k/42) , dvs

m - k/42 = c·e-(42/1000)t .

Oplysningen m(0) = 87 benyttes til at bestemme c , og oplysningen m(100) = 80 benyttes så til at fastlægge k.


Skriv et svar til: matematiiik hjæælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.