Engelsk

Hjælp til engelsk!!!

04. marts 2014 af Heyeverybody (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej :-D

Jeg er kommet rigtig skidt fra start af med engelsk, hvilket jeg er meget desperat for at rette op på. :-(

Jeg ser masser af serie på engelsk uden undertekster (f.eks. The vampire diaries & Pretty little liars)

Jeg har også tænkt mig at begynde på nogle engelske bøger. (I må meget gerne skrive, hvis i kender nogle gode bøger på engelsk.)

Hvis i har nogle gode tips til hvordan jeg kan blive bedre på kort tid, må i meget gerne skrive det. 

Jeg har også tænkt mig at sætte nogle mål for mig hver dag, så jeg altså skal læse/se/lave osv. et eller andet hver dag. Men er lidt tabt for ideer, så i må meget gerne skrive løs.

På forhånd tak ;-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2014 af Therk

Jeg kan stærkt anbefale 1984 af George Orwell. Den er muligvis lidt svær, så det er muligt, at du skal gemme den i første omgang.

I får (forhåbentligt) sætninger, som I skal oversætte, ugentligt. Sørg for at lave de opgaver, og bed din lærer om ekstra sætninger hver uge. Det kan virke pinligt, men forsøg så vidt muligt at snakke engelsk i engelsktimerne, selvom du ikke føler dig stærk i det. Repetition er nøgleordet her.


Svar #2
04. marts 2014 af Heyeverybody (Slettet)

Tak ;-) Men vi får dsv. ingen sætninger. Vi får bare nogle korte fortællinger som vi skal læse :-(


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. marts 2014 af Therk

Spørg din lærer om du kan få 10-20 sætninger, som du skal oversætte ugentligt.


Brugbart svar (1)

Svar #4
04. marts 2014 af heyitsjoe (Slettet)

Der er - så vidt jeg ved - nogle steder rundt omkring, hvor du kan finde sådan nogle sætninger, som man ellers laver i skolen.

Men som en start, tror jeg det er vigtigt, at du finder ud af, hvor din svaghed er "størst". Er det skriftligt eller mundtligt? Har du bare svært ved at forstå sproget, eller det grammatikken der volder dig problmer? Når først du gar gjort dig det klart, er det nemmere at søge hjælp, og også nemmere for dig at forbedre dig, der hvor det er nødvendigt :-)

Det er i sprog generelt super vigtigt, at have styr på grammatik og stavning, så find en masse grammatiske hjælpemidler, tabeller, osv., og gennemgå dem jævnligt - og spørg evt. din lærer hvis der er nogle af reglerne du har svært ved at forstå sammenhængen af. Og øv dig i at stave ord - evt. slå en masse ord op i en ordbog og skriv dem derefter selv ned - det hjælper tit, hvis man selv skriver tingene ned nemlig ;-)

En tutor kan også være en stor hjælp - det har hjulpet nogle af mine venner en del, netop fordi, den pågældende tutor er der for at hjælpe dig.

Ellers super godt med både film og bøger på engelsk, men pas på - for ligesom musik, kan der være blevet brugt slang eller forkert grammatik, som ikke er den bedste hjælp til at forstå sproget korrekt.

Håber det kunne hjælpe lidt! :-)


Skriv et svar til: Hjælp til engelsk!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.