Matematik

Procent afvigelse

06. marts 2014 af F1996 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg sidder med en fysik rapport om "bølgelængde for rødt laserlys", og jeg skal i databehandlingen udregne afvigelsen i procent. 

Jeg ved at man skal bruge formlen: 

(målt værdi −tabelværdien)tabelværdien⋅100%

Men jeg ved ikke hvad der menes med målt værdi og tabelværdi.

Jeg har f.eks. disse mål i den ene:

l (m) = 1.36 m

n (°) = 7,3°

nm = 635 nm

nm = 650 nm


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hvad er det, du bruger gitterligningen til at beregne?


Skriv et svar til: Procent afvigelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.