Matematik

Beregning af højde i retvinklet trekant

06. marts 2014 af Mufguffer (Slettet) - Niveau: B-niveau

Godaften :)

Jeg sidder og grubler over en trigonometriopgave uden hjælpemidler.
Opgaven lyder således, at jeg skal beregne højden i en retvinklet trekant, men er i tvivl om hvordan man gør.
Jeg kender arealet= 24 samt a=6 b=8 og c=10

Nogen der vil og kan hjælpe?
MVH
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2014 af mathon

                                     \small h_c = \frac{a\cdot b}{c}


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. marts 2014 af lovely15 (Slettet)

Du skal bare isolere h 

dvs. arealet for en trekant  er T=1/2 *g*h     

altså jeg ved ikke vad din grundlinje hvis du evt. kunne sætte et billede ind så kunne jeg hjælpe 


Skriv et svar til: Beregning af højde i retvinklet trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.