Matematik

x gange x gange x lig med?

06. marts 2014 af hassanali (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej, 

jeg har et problem med en matematik opgave, lige nu får jeg at vide, at jeg laver fejl i min opgave.

mit spørgsmål til jer er, hvad giver 3 gange 3 gange 3?

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2014 af Drunkmunky (Slettet)

Det giver 27, thi 3*3=9*3=27


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2014 af SuneChr

# 1
En noget lemfældig brug af lighedstegn,
hvor der rettelig skal stå
3·3 = 9  og  9·3 = 27
eller mere korrekt
(3·3)·3 = 27


Skriv et svar til: x gange x gange x lig med?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.