Matematik
Vektorer(retningsvinkel)
25. november 2005 af
springsno (Slettet)
Opgaven lyder:
I sætning 2 og 3 omtales der en vinkel v. kan denne vinkel være lig retningsvinklen?
sætning 2: hvis vektor a og vektor b er egentlige vektorer og v er vinklen mellem dem, gælder at: cos(v)= (a * b)/(|a|*|b|)
sætning 3: For vinklen v (0º ≤ v ≤ 180º) mellem to egentlige vektorer a og b gælder:
v er spids ↔ a * b > 0
v er ret ↔ a * b = 0
v er stump ↔ a * b < 0
Jeg håber nogen kan hjælpe mig!
I sætning 2 og 3 omtales der en vinkel v. kan denne vinkel være lig retningsvinklen?
sætning 2: hvis vektor a og vektor b er egentlige vektorer og v er vinklen mellem dem, gælder at: cos(v)= (a * b)/(|a|*|b|)
sætning 3: For vinklen v (0º ≤ v ≤ 180º) mellem to egentlige vektorer a og b gælder:
v er spids ↔ a * b > 0
v er ret ↔ a * b = 0
v er stump ↔ a * b < 0
Jeg håber nogen kan hjælpe mig!
Skriv et svar til: Vektorer(retningsvinkel)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
