Matematik

2sin

10. marts 2014 af Derya2990 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hvad er 2sin??

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2014 af mathon

cos(x) og sin(x) er defineret på enhedscirklen.


Svar #2
10. marts 2014 af Derya2990 (Slettet)

Hvad kan man skrive istedet for 2sin?

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2014 af PeterValberg

se eventuelt [ VIDEOLINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. marts 2014 af PeterValberg

Hvad kan man skrive istedet for 2sin?

Kunne du ikke skrive hele opgaveformuleringen ? 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. marts 2014 af hesch (Slettet)

Ved googling viser det sig, at mange skriver  "2sin(x)" i stedet for   "2 * sin(x)".


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. marts 2014 af Alex4 (Slettet)

sin (forkortelse af sinus) er en matematisk funktion defineret i enhedscirkelen. Der er ret mange matematisk korrekte måder at notere det på, selvom nogle er klart mere overskuelige end andre.

2\cdot\sin{(x)}=2\sin{(x)}=2\sin{x}

Du mangler sandsynligvis det der står på den anden side af sin, for det er også med i funktionen.

Hurtigt notationstip, brug altid parenteser selvom det ikke er nødvendigt. Du vil somme tider støde ind i opgaver der ikke gør, så her er lidt afklaring.

Notation af sinus:

 a\cdot\sin{(b)} = a\cdot\sin{b} = a\sin{b}

 a\cdot(\sin{b})^c=a\sin^c{b}

Skriv aldrig nogensinde det her da det nemt kan misforstås, men hvis du støder ind i det tror jeg det er korrekt at læse det sådan:

\sin{b^c} = \sin{(b)^c} = (\sin{b})^c

Og bemærk endelig at

 \sin^{-1}{(x)} \ne (\sin{x})^{-1}


Skriv et svar til: 2sin

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.