Matematik

Funktionsforskrift

10. marts 2014 af Emma1231 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg sidder med en FSA fra 2010, og er gået i stå ved opgave 2.7.

Jeg skal lave en funktionsforskrift der viser sammenhængen mellem længden og massen af stendfyld i muren, nogle der kan hjælpe? har virkelig brugt for noget hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2014 af powpow (Slettet)

Kunne du ikke tage et billede eller skrive opgaven ind, så vi ved hvad det er der foregår.


Svar #2
10. marts 2014 af Emma1231 (Slettet)

håber dette billede kan bruges


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2014 af powpow (Slettet)

Du skal bruge den linære funktion y = ax+b

Du finder først a og b. 

a = deltaY/deltaX

b = y1-a * x1

når du har fundet de to sætter du dem ind i stedet for a og b og så må det meget gerne se sådan ud:

y = 55,125x

da b er 0 undlader jeg at skrive + 0


Svar #4
10. marts 2014 af Emma1231 (Slettet)

Okay, jeg fatter hat


Skriv et svar til: Funktionsforskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.