Matematik

Parametisering

15. marts 2014 af Simon888 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Et område A i (x, y)-planen er afgrænset af x-aksen og parablen med ligningen y = x^2 -4 . Endvidere er en flade F givet ved den del af grafen for funktionen h(x,y) = y - x^2+4 som opfylder y ≤ 0 og z ≥ 0. 

Der skal så bestemmes en parameterfremstilling for A og for F. 

Hvordan gør man det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

A = {(x,y) ∈ R2 | -2 ≤ x ≤ 2 ∧ x2-4 ≤ y ≤ 0}

F = {(x,y,z) ∈ R3 | -2 ≤ x ≤ 2 ∧ x2-4 ≤ y ≤ 0 ∧ z = y -x2 +4}


Skriv et svar til: Parametisering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.