Matematik

stamfunktion

16. marts 2014 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej SP. Kan i fortælle mig om jeg har løst opgaven rigtigt?

f(x) = 4 – 3x2

F(x) = 3x – x3 + k

5 = 6 – 8 + k

k = 7

F(x) = 3x – x3 + 7


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2014 af mathon

                              F(x)=4x-x^3 + k

                              F(2)=4\cdot 2-2^3 + k = 5

                               k = 5

                      F(x)=4x - x^3 +5


Svar #2
16. marts 2014 af cecilied34 (Slettet)

Ups, jeg har vist lige lavet en tastefejl... Tak :)
 


Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.