Matematik

Trekantsregning

18. marts 2014 af nelarsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle. Jeg er gået i stå ved spørgsmål c, ved ikke hvordan jeg skal bære mig ad. Håber nogle kan pejle mig i den rigtige retning.

Vedhæftet fil: lort.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2014 af Alex4 (Slettet)

Du kender vinkel D, siden d og vinkel C så du kan bruge sinusrelationerne her

\frac{\sin{(D)}}{|AC|} = \frac{\sin{(C)}}{|AD|}


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. marts 2014 af mathon

               \left | BC \right |^2 = a^2 = b^2 + c^2 - 2\cdot b\cdot c\cdot cos(A)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. marts 2014 af mathon

             tan(C)=\frac{c\cdot sin(A)}{b-c\cdot cos(A)}


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. marts 2014 af mathon

             \angle ADC = 180^{\circ} -\: \frac{1}{2}A\: -\: C


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. marts 2014 af mathon

           \large v_A = \frac{2bc\cdot cos\left (\frac{A}{2} \right )}{b+c}


Skriv et svar til: Trekantsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.