Matematik

Hjælp til forklaring

19. marts 2014 af moejojojo (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hvordan kan a*c give -1 ??

a er jo 2 men hvad er c ?

Se venligst den vedhæftede fil
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hvis a·c = -1 og a = 2, er

        2c = -1

         c = -1/2 .


Skriv et svar til: Hjælp til forklaring

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.