Matematik

Hjælp

23. marts 2014 af DANIELKØBENHAVN (Slettet) - Niveau: C-niveau

Vidste du at bierne flyver 20-30 000 ture for at samle 1/2 honing. Det svare til at  flyve jorden  rund 3 gang. Jordens diameter er 12756.

HVOR LANG SKAL BIERNE FLYVE FOR AT SAMLE450 G HONING.?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2014 af 123434 (Slettet)

Find omkredsen af jorden

12756km*3,14=40053.84km

De flyver tre gang  40053.84*3=120161.52km

500gram svarer til 120161.52km

450gram:450/500*120161.52=108145.368km


Svar #2
23. marts 2014 af DANIELKØBENHAVN (Slettet)

TUSIND TAK.


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.