Matematik
Mat hjælp
28. november 2005 af
joakimj (Slettet)
Hej jeg har lidt problemer med vektorer, da det er et nyt emne for mig.
Jeg har fået nogle opgave for i "eksamensopgaver i matematik" som er fra matematisk linje 1-årigt forløb til A-niveau. følgende opgaver som handler om vektorer:
2.001
2.002
2.003
2.006
og
2.007
håber nogle som har lavet dem, eller nogle af dem som kan hjælpe mig, så jeg kan se fremgangsmåden, tak.
Jeg har fået nogle opgave for i "eksamensopgaver i matematik" som er fra matematisk linje 1-årigt forløb til A-niveau. følgende opgaver som handler om vektorer:
2.001
2.002
2.003
2.006
og
2.007
håber nogle som har lavet dem, eller nogle af dem som kan hjælpe mig, så jeg kan se fremgangsmåden, tak.
Svar #1
28. november 2005 af Dominik Hasek (Slettet)
For sanets da; hvordan skal vi kunne hjælpe dig, når du blot skriver nogle opgavenumre? Skriv opgaveformuleringerne!
Og huske lige en ordentlig overskrift næste gang.
Og huske lige en ordentlig overskrift næste gang.
Svar #2
28. november 2005 af joakimj (Slettet)
Opgave 2.001
Om vektor a og b gælder at
|a|=1, |b|=3 og vinklen mellem a og b er 150 grader
Beregn gradtallet for vinklen mellem vektorene a+b og a-b.
Beregn arealet af det parallelogram, som udspændes af vektorerne a+b og a-b.
Om vektor a og b gælder at
|a|=1, |b|=3 og vinklen mellem a og b er 150 grader
Beregn gradtallet for vinklen mellem vektorene a+b og a-b.
Beregn arealet af det parallelogram, som udspændes af vektorerne a+b og a-b.
Svar #3
28. november 2005 af joakimj (Slettet)
Opgave 2.002
Om to vektorer a og b gælder
|a|=2, |b|=3 og |a+b|= 3
Beregn gradtallet for vinklen mellem vektor a og b.
Opgave 2.003
Om to vektorer a og b gaelder at
(2a-b)*(a+b)=45 , |a|=6 og a*b=-2
Beregm laengden af vektor b og gradtallet for vinklen mellem a og b.
Om to vektorer a og b gælder
|a|=2, |b|=3 og |a+b|= 3
Beregn gradtallet for vinklen mellem vektor a og b.
Opgave 2.003
Om to vektorer a og b gaelder at
(2a-b)*(a+b)=45 , |a|=6 og a*b=-2
Beregm laengden af vektor b og gradtallet for vinklen mellem a og b.
Skriv et svar til: Mat hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
