Matematik
Differentialregning
01. december 2005 af
jensbv (Slettet)
Opgaven lyder:
En funktion f er bestemt ved f(x)=x·2^x.
Løs ved beregning hver af ligningerne
1) f'(x)=0
2) f'(x)=f(x)
Jeg har fået f'(x)=2^x·ln(a). Kan det passe?
Mvh Jens
En funktion f er bestemt ved f(x)=x·2^x.
Løs ved beregning hver af ligningerne
1) f'(x)=0
2) f'(x)=f(x)
Jeg har fået f'(x)=2^x·ln(a). Kan det passe?
Mvh Jens
Svar #1
01. december 2005 af sebb (Slettet)
1) f(x)= x*2^x
f'(x)= 2^x*(x*ln(2)+1)
f'(x)=0
x= -(1/ln(2))
2) f'(x)=f(x)
x= (1)/(1-ln(2))
mvh sebb
f'(x)= 2^x*(x*ln(2)+1)
f'(x)=0
x= -(1/ln(2))
2) f'(x)=f(x)
x= (1)/(1-ln(2))
mvh sebb
Skriv et svar til: Differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
