Matematik

Differentianregning

01. december 2005 af KaiserA (Slettet)
Hmm Nogen som kan hjælpe mig med denne her?? For funktionen f(x) = ½x^2-3x+8 er f'(x0)= x0 - 3

Bevis at grafen går gennem punktet (6,8)???

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2005 af supergubbe (Slettet)

har du overvejet at sætte x = 6, og
f(x) = y = 8 for at se at ligningen passer?

Svar #2
01. december 2005 af KaiserA (Slettet)

Kan du prøve at vise hvordan??

Svar #3
01. december 2005 af KaiserA (Slettet)

plz

Skriv et svar til: Differentianregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.