Tysk
Oversættelse
04. december 2005 af
Snemanden (Slettet)
Hej med dig
Har lavet en oversættelse og det ville da bare være super dejligt, hvis der er èn, der lige vil kigge den igennem
Zufriedenheit
I en spørgeundersøgelse har tyske journalister spurgt 170.000 mennesker, hvor de helst vil bo. Det viser sig, at mange mennesker i Vesttyskland er meget tilfredse med deres liv. Mange af de østtyskere, som blev spurgt, var derimod skuffede. Kløften mellem øst og vest er dybere end forventet. Hvis man skal have et godt liv, er det nødvendigt at have både en olig og et job. Den følgende artikel, som stammer fra tidsskriftet Stern, giver læseren et indtryk af situationen i Tyskland i dag.
Zufriedenheit:
In einer Umfrage haben deutsche Journalisten 170.000 Menschen gefragt, wo sie am liebsten wohnen mögen. Es zeigt sich, dass viele Menschen in Westdeutschland mit ihrem Leben sehr zufrieden sind. Viele von den Ostdeutschen, die gefragt wurden, waren dagegen getäuscht. Die Kluft zwischen Ost und West ist tiefer als erwartet. Sofern man ein gutes Leben haben soll, ist es notwendig sowohl eine Wohnung als einen Hiob zu haben. Der folgende Artikel, der aus der Zeitschrift Stern stammt, gibt den Lesern einen Eindruck von der Situation in Deutschland heute.
På forhånd tak :)
Har lavet en oversættelse og det ville da bare være super dejligt, hvis der er èn, der lige vil kigge den igennem
Zufriedenheit
I en spørgeundersøgelse har tyske journalister spurgt 170.000 mennesker, hvor de helst vil bo. Det viser sig, at mange mennesker i Vesttyskland er meget tilfredse med deres liv. Mange af de østtyskere, som blev spurgt, var derimod skuffede. Kløften mellem øst og vest er dybere end forventet. Hvis man skal have et godt liv, er det nødvendigt at have både en olig og et job. Den følgende artikel, som stammer fra tidsskriftet Stern, giver læseren et indtryk af situationen i Tyskland i dag.
Zufriedenheit:
In einer Umfrage haben deutsche Journalisten 170.000 Menschen gefragt, wo sie am liebsten wohnen mögen. Es zeigt sich, dass viele Menschen in Westdeutschland mit ihrem Leben sehr zufrieden sind. Viele von den Ostdeutschen, die gefragt wurden, waren dagegen getäuscht. Die Kluft zwischen Ost und West ist tiefer als erwartet. Sofern man ein gutes Leben haben soll, ist es notwendig sowohl eine Wohnung als einen Hiob zu haben. Der folgende Artikel, der aus der Zeitschrift Stern stammt, gibt den Lesern einen Eindruck von der Situation in Deutschland heute.
På forhånd tak :)
Svar #1
04. december 2005 af danielruhmann (Slettet)
Ser rigtig godt ud:-)
In einer Umfrage haben deutsche Journalisten 170.000 Menschen gefragt, wo sie am liebsten wohnen mögen. Es zeigt sich, dass viele Menschen in Westdeutschland mit ihrem Leben sehr zufrieden sind. Viele von den Ostdeutschen (eller: Viele der Ostdeutschen (her er det nok bedst med en genetiv)), die gefragt wurden, waren dagegen (getäuscht = VÆK) ENTTÄUSCHT. Die Kluft zwischen OstEN und WestEN ist tiefer als erwartet. Sofern/Wenn man ein gutes Leben haben soll, ist es notwendig sowohl eine Wohnung als einen Hiob (TRYKFEJL; EINEN JOB) zu haben. Der folgende Artikel, der aus der Zeitschrift Stern stammt, gibt den Lesern (HELT KORREKT, HVIS DET VAR PLURALIS, MEN DA DET KUN ER LÆSEREN, SKAL DET HEDDE „GIBT DEM LESER) einen Eindruck von der HEUTIGEN Situation in Deutschland (heute =VÆK).
In einer Umfrage haben deutsche Journalisten 170.000 Menschen gefragt, wo sie am liebsten wohnen mögen. Es zeigt sich, dass viele Menschen in Westdeutschland mit ihrem Leben sehr zufrieden sind. Viele von den Ostdeutschen (eller: Viele der Ostdeutschen (her er det nok bedst med en genetiv)), die gefragt wurden, waren dagegen (getäuscht = VÆK) ENTTÄUSCHT. Die Kluft zwischen OstEN und WestEN ist tiefer als erwartet. Sofern/Wenn man ein gutes Leben haben soll, ist es notwendig sowohl eine Wohnung als einen Hiob (TRYKFEJL; EINEN JOB) zu haben. Der folgende Artikel, der aus der Zeitschrift Stern stammt, gibt den Lesern (HELT KORREKT, HVIS DET VAR PLURALIS, MEN DA DET KUN ER LÆSEREN, SKAL DET HEDDE „GIBT DEM LESER) einen Eindruck von der HEUTIGEN Situation in Deutschland (heute =VÆK).
Skriv et svar til: Oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
