Matematik
opg 1169
04. december 2005 af
juliej88 (Slettet)
En funktion f er givet ved f(x) = x^3+ 1
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (1,f(1)).
f(1) får jeg til 4 og f´(x) til 3x^2. Hvordan kommer ligningen så til at se ud når differentialkvotienten står i anden?
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (1,f(1)).
f(1) får jeg til 4 og f´(x) til 3x^2. Hvordan kommer ligningen så til at se ud når differentialkvotienten står i anden?
Svar #2
04. december 2005 af sigmund (Slettet)
Du skal beregne f'(1), og ligningen ser ud som følger:
y=f(1)+f'(1)*(x-1).
y=f(1)+f'(1)*(x-1).
Skriv et svar til: opg 1169
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
