Engelsk
Engelsk oversættelse - hjælp tak
07. december 2005 af
Jeppe M. (Slettet)
Hej er der en der lige gider, at læse min oversættelse igennem? På forhånd tak
Det er følgende tekst, jeg skal oversætte til engelsk:
I maj måned 2001 oplevede vi den første rumturist.
Den 60-årige amerikanske mangemillionær Dennis Tito sad stille og roligt og smilede til fjernsynskameraet i den russiske rumkapsel, da raketten blev opsendt. Ved at betale tyve millioner dollars fik han en utrolig imponerende udsigt over vores planet samt seks dages ophold i den internationale rumstation.
På trods af at NASA protesterede voldsomt, gik russerne med til projektet, fordi de mange penge lunede, og håbet er, at interessen for rumturisme stiger - der er jo masser af rige mennesker.
Min oversættelse:
In the month of May 2001 we experienced our first space tourist.
The 60 year old American multi milliner Dennis Tito sad quiet and easy and smiled to the TV camera in the Russian space capsule, when the rocket was fired. By paying twenty million dollars he had an incredible impressing view over our planet plus six days stay in the international space station.
Although NASA protested loudly, the Russians accepted the project, because the large amount of money came in handy, and the hope is, that the interest for space tourism will increase – there are a lot of rich people.
Det er følgende tekst, jeg skal oversætte til engelsk:
I maj måned 2001 oplevede vi den første rumturist.
Den 60-årige amerikanske mangemillionær Dennis Tito sad stille og roligt og smilede til fjernsynskameraet i den russiske rumkapsel, da raketten blev opsendt. Ved at betale tyve millioner dollars fik han en utrolig imponerende udsigt over vores planet samt seks dages ophold i den internationale rumstation.
På trods af at NASA protesterede voldsomt, gik russerne med til projektet, fordi de mange penge lunede, og håbet er, at interessen for rumturisme stiger - der er jo masser af rige mennesker.
Min oversættelse:
In the month of May 2001 we experienced our first space tourist.
The 60 year old American multi milliner Dennis Tito sad quiet and easy and smiled to the TV camera in the Russian space capsule, when the rocket was fired. By paying twenty million dollars he had an incredible impressing view over our planet plus six days stay in the international space station.
Although NASA protested loudly, the Russians accepted the project, because the large amount of money came in handy, and the hope is, that the interest for space tourism will increase – there are a lot of rich people.
Svar #1
07. december 2005 af Fingersen (Slettet)
In /the month of/ May 2001(,) we experienced our first space tourist.
The 60(-)year(-)old American multi(-) milli(o)n/e/(ai)r(e) Dennis Tito sa(t)/d quiet and easy/(calmly) and smiled /to/(at) the TV camera in the Russian space capsule/,/ when the rocket was /fired/ (launched).
By paying /twenty/($20) million /dollars/(,) he had an incredibl/e/(y) impressing view /over/(of) our planet plus six days(') stay /in/(at) the international space station.
Although NASA protested loudly, the Russians accepted the project/,/ because the large amount of money came in handy, and the hope is/,/ that the interest /for/(in) space tourism will increase – (because) there are a lot of rich people.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
The 60(-)year(-)old American multi(-) milli(o)n/e/(ai)r(e) Dennis Tito sa(t)/d quiet and easy/(calmly) and smiled /to/(at) the TV camera in the Russian space capsule/,/ when the rocket was /fired/ (launched).
By paying /twenty/($20) million /dollars/(,) he had an incredibl/e/(y) impressing view /over/(of) our planet plus six days(') stay /in/(at) the international space station.
Although NASA protested loudly, the Russians accepted the project/,/ because the large amount of money came in handy, and the hope is/,/ that the interest /for/(in) space tourism will increase – (because) there are a lot of rich people.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Svar #2
07. december 2005 af Fingersen (Slettet)
accepted the --> el: agreed to the
because there... --> there are, as you know,....
because there... --> there are, as you know,....
Skriv et svar til: Engelsk oversættelse - hjælp tak
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
