Matematik
heltalsdivision
13. december 2005 af
LarsUlri (Slettet)
Opgaven lyder:
"Udfør heltalsdivision af n med b.
Dvs. find kvotienten k og resten r; så n = b*k+r, hvor 0<r<b-1"
n = 5963
b = 16
Nogen der kan hjælpe?
"Udfør heltalsdivision af n med b.
Dvs. find kvotienten k og resten r; så n = b*k+r, hvor 0<r<b-1"
n = 5963
b = 16
Nogen der kan hjælpe?
Svar #1
13. december 2005 af iB (Slettet)
"Udfør heltalsdivision af n med b."
Dvs
n/b = 5963/16
Her får du k, samt en rest, r
Dvs
n/b = 5963/16
Her får du k, samt en rest, r
Skriv et svar til: heltalsdivision
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
