Matematik
deciliter i liter
14. december 2005 af
Dushess (Slettet)
hvor mange deciliter går der på en liter? kan bare ikke huske det og kan ikke finde det nogen steder
Svar #1
14. december 2005 af galemnarius (Slettet)
Jeg mener at det er 10
1 dl = 1/10 l
PÅ samme måde som centi meter i forhold til meter:
1 cm = 1/100 m
1 dl = 1/10 l
PÅ samme måde som centi meter i forhold til meter:
1 cm = 1/100 m
Svar #2
14. december 2005 af Romulus (Slettet)
Jep #1 er rigtigt. Dog for at undgå misforståelser vil det være hensigtsmæssigt at skrive:
1 dl = (1/10)l
Det er en god ting at have styr på de forskellige SI-præfiks (kan være meget nyttigt i fysik) og her følger et link:
http://da.wikipedia.org/wiki/SI-pr%C3%A6fiks
1 dl = (1/10)l
Det er en god ting at have styr på de forskellige SI-præfiks (kan være meget nyttigt i fysik) og her følger et link:
http://da.wikipedia.org/wiki/SI-pr%C3%A6fiks
Skriv et svar til: deciliter i liter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
