Matematik

funktionen f(x)=x^2

15. december 2005 af Koefoed (Slettet)
Er det korrekt at sige dette om f(x)=x^(2n) at den for n -> uendelig og x=1 vil bevæge sig med afstanden 1 fra origo, og altså bevæger denne sig på enhedscirklen? Er der evt. en mere formel måde at udtrykke dette på?

Svar #1
15. december 2005 af Koefoed (Slettet)

Der skulle selvfølgelig have stået f(x) = x^(2n) i overskriften

Svar #2
15. december 2005 af Koefoed (Slettet)

Der skulle selvfølgelig have stået f(x) = x^(2n) i overskriften

Skriv et svar til: funktionen f(x)=x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.