Matematik
isolering
19. december 2005 af
supdanny (Slettet)
Nogen der lige kan isolere disse her ligninger for mig.
V skal isoleres her:
Y = -½g/(V*cos(a))^2*x^2 + sin(a)/cos(a)*x
V skal også isoleres her:
Ytop = ((V*sin(a))^2)/(2g)
Jeg er helt disperat. Plz hjælp mig!!!
V skal isoleres her:
Y = -½g/(V*cos(a))^2*x^2 + sin(a)/cos(a)*x
V skal også isoleres her:
Ytop = ((V*sin(a))^2)/(2g)
Jeg er helt disperat. Plz hjælp mig!!!
Svar #1
19. december 2005 af Therackoo (Slettet)
Hvis der ikke skal være mellemregninger med, er nedenstående link et alternativ, som du kan stole på:
http://www.hostsrv.com/webmab/app1/MSP/quickmath/02/pageGenerate?site=quickmath&s1=equations&s2=solve&s3=basic
http://www.hostsrv.com/webmab/app1/MSP/quickmath/02/pageGenerate?site=quickmath&s1=equations&s2=solve&s3=basic
Svar #2
19. december 2005 af supdanny (Slettet)
Den virker ikke helt, og den kommer med nogle mærkelige bogstaver som fx. 'i', som jeg slet ikke kan finde ud af hvad er.
Svar #3
19. december 2005 af sigmund (Slettet)
Den første ligning:
Y = -½g/(V*cos(a))^2*x^2 + sin(a)/cos(a)*x <=>
-(1/2)*g/(V*cos(a))^2*x^2 = Y-sin(a)/cos(a)*x <=>
(V*cos(a))^2 = -2*(Y-sin(a)/cos(a)*x)/(g*x^2) <=>
V^2 = -2*{Y-sin(a)/cos(a)*x}/{g*x^2*[cos(a)]^2} <=>
V = sqrt(2*{sin(a)/cos(a)*x-Y}/{g*x^2*[cos(a)]^2}).
Den anden ligning:
Ytop = ((V*sin(a))^2)/(2g) <=>
V^2 = Ytop*2g/[sin(a)]^2 <=>
V = sqrt{Ytop*2g/[sin(a)]^2}.
Y = -½g/(V*cos(a))^2*x^2 + sin(a)/cos(a)*x <=>
-(1/2)*g/(V*cos(a))^2*x^2 = Y-sin(a)/cos(a)*x <=>
(V*cos(a))^2 = -2*(Y-sin(a)/cos(a)*x)/(g*x^2) <=>
V^2 = -2*{Y-sin(a)/cos(a)*x}/{g*x^2*[cos(a)]^2} <=>
V = sqrt(2*{sin(a)/cos(a)*x-Y}/{g*x^2*[cos(a)]^2}).
Den anden ligning:
Ytop = ((V*sin(a))^2)/(2g) <=>
V^2 = Ytop*2g/[sin(a)]^2 <=>
V = sqrt{Ytop*2g/[sin(a)]^2}.
Skriv et svar til: isolering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
