Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
Prisfunktion
25. december 2005 af
3abir (Slettet)
Hej …
Er der nogen som kan give mig et eksempel på en prisfunktion?
Takker på forhånd
God jul!
Er der nogen som kan give mig et eksempel på en prisfunktion?
Takker på forhånd
God jul!
Svar #1
25. december 2005 af madsbs (Slettet)
Hejsa
En prisfunktion kunne været givet som følgende:
D: P=40-0,2Q, hvor D står for efterspørgslen (denmand), P står for prisen (price) og Q står for mængden (quantity).
Prisfunktionen er med andre ord en aftagende funktion af mængden.
Det skal nævnes, at tallele selvfølgelig sjældent er de samme.
Med venlig hilsen
Mads B. Søndergaard
BeståHH
http://www.bestaahh.dk
En prisfunktion kunne været givet som følgende:
D: P=40-0,2Q, hvor D står for efterspørgslen (denmand), P står for prisen (price) og Q står for mængden (quantity).
Prisfunktionen er med andre ord en aftagende funktion af mængden.
Det skal nævnes, at tallele selvfølgelig sjældent er de samme.
Med venlig hilsen
Mads B. Søndergaard
BeståHH
http://www.bestaahh.dk
Svar #2
25. december 2005 af madsbs (Slettet)
Generelt kan prisfunktionen altså skrives således:
D: P=a-bQ
MVH
Mads
D: P=a-bQ
MVH
Mads
Skriv et svar til: Prisfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
