Matematik
Differentialligning...Haster
17. november 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hej...
Jeg ville blive glad hvis en kunne hjælpe mig med denne opgave...
Jeg skal gøre rede for denne funktion:
f(x)=(c1xe^-x)+c2e^-x
er løsning til differentialligningen
y''+2y'+y = 0
Hvad skal jeg gøre...?
Jeg ville blive glad hvis en kunne hjælpe mig med denne opgave...
Jeg skal gøre rede for denne funktion:
f(x)=(c1xe^-x)+c2e^-x
er løsning til differentialligningen
y''+2y'+y = 0
Hvad skal jeg gøre...?
Svar #1
17. november 2003 af Brian (Slettet)
Det er nemt! y = f(x). Differentier f to gange, så du har f' og f". Sæt dette ind i den ligning, du har fået opgivet og kontroller, at det hele reducerer til 0. Så har du gjort rede for &c...
Skriv et svar til: Differentialligning...Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
