Matematik
Vektorfunktioner
20. november 2003 af
OldRonko (Slettet)
Vi har en hastighedsvektor v=(3t^2-3 ; 2t)
Jeg skal så beregne det tidspunkt hvor v er ensrettet med vektoren (5 ; 4)
Skal man så bare regne det ud, som var de parallelle?
Jeg skal så beregne det tidspunkt hvor v er ensrettet med vektoren (5 ; 4)
Skal man så bare regne det ud, som var de parallelle?
Svar #3
20. november 2003 af krelle (Slettet)
Du skal lave en ligning med determinanten. Altså gange determinanten ud. så får du en andengradsligning, så du bare skal udregne.
Svar #4
24. november 2003 af OldRonko (Slettet)
Nu har jeg godt nok afleveret opgaven, men det giver to værdier af t og det står meget specifikt i opgaven at der kun findes ét tidspunkt hvor de er ensrettede.
Svar #5
25. januar 2004 af PiaZorro (Slettet)
det fordi den ene vektor går i den modsatte retning, og det gør ensrettede vektorer ikke.
t=3/2
t=3/2
Skriv et svar til: Vektorfunktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
