Matematik
log1/2
25. november 2003 af
sir_h (Slettet)
hvordan finder jeg a her:
3=log(0.5)/log(a)
3=log(0.5)/log(a)
Svar #2
26. november 2003 af SP anonym (Slettet)
log(a-b) = log a / log b ????
Sikke noget vrøvl!
3 = log(1/2) / log(a)
netop hvis
log(a) = log(1/2)/3
netop hvis
a = 10^(log(1/2)/3) = 2^(1/3) = 1/8.
Sikke noget vrøvl!
3 = log(1/2) / log(a)
netop hvis
log(a) = log(1/2)/3
netop hvis
a = 10^(log(1/2)/3) = 2^(1/3) = 1/8.
Svar #3
26. november 2003 af SP anonym (Slettet)
Æhh...det gik vist lidt for stærkt.
Sidste linje i forrige udregning skal være
a = 10^(log(1/2)/3) = (1/2)^(1/3) = 3 rod af 1/2.
Sidste linje i forrige udregning skal være
a = 10^(log(1/2)/3) = (1/2)^(1/3) = 3 rod af 1/2.
Skriv et svar til: log1/2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
