Fransk

Fransk-hjælp

16. januar 2006 af Sidsle (Slettet)
Jeg går i 3.g, og har fransk på højniveau. Er der nogen der er i stand til at hjælpe mig på det skriftlige område mod betaling? Det drejer sig om rettelse af stile, og i den forbindelse hjælp til de ting jeg laver forkert.
Hvis du er interesseret, så skynd dig at skrive!!
Hilsen, Sidsel

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. januar 2006 af Mads (Slettet)

Nu er det ikke fordi jeg skal ødelægge mulighederne for en eventuel tutor, men hvorfor betale i dyre domme, når du ganske gratis kan få hjælp hér på siden?

Jeg skal da i hvert fald glædeligt hjælpe dig med de problemer du måtte have, du skal bare sige til...

Mads

Svar #2
17. januar 2006 af Sidsle (Slettet)

Jeg vil meget gerne tage imod din hjælp. Men samtidig vil jeg gerne betale, om ikke andet, så bare et symbolsk beløb. Grunden til det er, at jeg gerne vil have MEGET hjælp. Altså hver aflevering set grundigt igennem og senere forklaret sproglige fejl. Dette kan jo tage lidt tid, og derfor vil jeg gerne give noget til gengæld. Giver det nogen mening? Du må i hvert fald meget gerne skrive til mig!

Brugbart svar (1)

Svar #3
17. januar 2006 af Pierre (Slettet)

Her på siden ydes der gratis lektiehjælp, også til dem, der ikke kan betale, men hvis du har råd til det, kan du sikkert få hjælp af en kvalificeret person på privat basis.

Du er selvfølegig også velkommen til atfå lektiehjælp her, som gives uanset formue, alder, køn, religion eller politisk standpunkt.

Vil du give noget tilbage på et senere tidspunkt, så kan du uplaode dine gode opgaver i databasen, eller hjælpe andre i forummet.

Amitiés
Pierre

Skriv et svar til: Fransk-hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.