Matematik
Reduering
19. januar 2006 af
Tashii (Slettet)
Hejsa.
Ville bare lige være spøger om et spg.
a2+a(4-a)
(A i anden)
Altså a2, hvis der skal plusses med a, er det så a3 ?
Eller 2a2
Lidt indviklet?
Ville bare lige være spøger om et spg.
a2+a(4-a)
(A i anden)
Altså a2, hvis der skal plusses med a, er det så a3 ?
Eller 2a2
Lidt indviklet?
Svar #1
19. januar 2006 af Waterhouse (Slettet)
a^2+a kan du ikke gøre mere ved - det skal du heldigvis heller ikke. Først ganger du ind i parantesen:
a^2+a(4-a) =
a^2+4a-a^2 =
4a
a^2+a(4-a) =
a^2+4a-a^2 =
4a
Skriv et svar til: Reduering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
