Dansk

Krydsord

28. januar 2006 af AuinK (Slettet)
Nogen som kan hjælpe med dette ?

http://peecee.dk/index.php?id=27122

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2006 af SomeOneMore (Slettet)

Det er best hvis du skriver nogle konkrete du har problemer med, således at vi ikke laver opgaven for dig, men at du også motionerer dine egne små hjerneceller :>)

Da du ikke har skrevet hvad du har fundet ud af, går jeg ud fra at du ikke har fundet ud af noget, så her er nogle hints du kan arbejde ud fra:

Vandret:
17: kvindelig

Lodret:
8: nyttig
10 Så

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2006 af SomeOneMore (Slettet)

Det er best hvis du skriver nogle konkrete du har problemer med, således at vi ikke laver opgaven for dig, men at du også motionerer dine egne små hjerneceller :>)

Da du ikke har skrevet hvad du har fundet ud af, går jeg ud fra at du ikke har fundet ud af noget, så her er nogle hints du kan arbejde ud fra:

Vandret:
17: kvindelig

Lodret:
8: nyttig
10 Så

Svar #3
28. januar 2006 af AuinK (Slettet)

nem = let i 5 lodret ?

gennemblødt = våd vandret 13

Svar #4
28. januar 2006 af AuinK (Slettet)

mange tak Vange men jeg tror ikke der kan stå nyttig i 8¨da kvindelig er i vejen for, ordet nyttig

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar 2006 af kong (Slettet)

ved ikke om det er rigtigt, men her er mit bud på, hvad jeg lige havde tid til
7 vandret = sø
8 vandret = så
17 vandret = kvindelig
12 lodret = osv
11 vandret = to
15 vandret = as
1 lodret = høstak
13 vandret = våd
2 lodret = DSU
8 vandret = le
5 lodret = let
6 lodret = nyttig
14 vandret = et

Svar #6
28. januar 2006 af AuinK (Slettet)

oh mange tjak

Svar #7
28. januar 2006 af AuinK (Slettet)

hmm hvad kan sammensætning fra bryllupsmiddagen være??

Svar #8
28. januar 2006 af AuinK (Slettet)

help

Brugbart svar (0)

Svar #9
28. januar 2006 af SomeOneMore (Slettet)

#4

Hovsa. Havde svært ved at se tallene, men det var nummer 6 lodret så.. i hvert fald ude i højre side! ;)

Svar #10
28. januar 2006 af AuinK (Slettet)

nå ok men mange tak Vange! hvad kan sammensætning fra bryllupsmiddagen være??

Brugbart svar (0)

Svar #11
28. januar 2006 af Mac3 (Slettet)

Rødvin

Svar #12
28. januar 2006 af AuinK (Slettet)

er 9 vandret = udsat ?

Brugbart svar (0)

Svar #13
28. januar 2006 af Mac3 (Slettet)

ja, udsat

Svar #14
28. januar 2006 af AuinK (Slettet)

ok mange tak hvad kan fremmedord for vandflyver være?

Brugbart svar (0)

Svar #15
28. januar 2006 af Mac3 (Slettet)

Hydroplan

Svar #16
28. januar 2006 af AuinK (Slettet)

ok mange tak hvad med sy ? er det si?? i 16'eren vandret

Brugbart svar (0)

Svar #17
28. januar 2006 af Mac3 (Slettet)

Ri

Svar #18
28. januar 2006 af AuinK (Slettet)

ok lydord må være pladse ikke?

Brugbart svar (0)

Svar #19
28. januar 2006 af Mac3 (Slettet)

Nej, jeg ville nok sige pladre.

Svar #20
28. januar 2006 af AuinK (Slettet)

nå ok men mange tak

Skriv et svar til: Krydsord

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.