Dansk

hjælp objekt

29. januar 2006 af AuinK (Slettet)
Hey alle!

Er der nogen der ved hva jeg skal i denne her opgave??

http://peecee.dk/index.php?id=27143

Svar #1
29. januar 2006 af AuinK (Slettet)

hvad skal jeg denne her opgave??

Svar #2
29. januar 2006 af AuinK (Slettet)

help

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2006 af hiat (Slettet)

Hvad er det du ikke kan finde ud af?
Det står da godt beskrevet i opgaven.

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2006 af hiat (Slettet)

Hvis du ikke er sikker på hvad subjektiv og objektiv betyder, så slå det op eller søg på google.

Svar #5
29. januar 2006 af AuinK (Slettet)

Hvilken overskrift må stamme fra Jp : Objektiv

Bt var den mest subjektive af københavner aviser = Subjektiv

mine bud ! korrekt?

Svar #6
29. januar 2006 af AuinK (Slettet)

1 = subjektiv

2= objektiv

3= subjektiv

4= objektiv

5= objektiv

right?

Svar #7
29. januar 2006 af AuinK (Slettet)

help thanks

Brugbart svar (0)

Svar #8
29. januar 2006 af hiat (Slettet)

Det ser rigtigt ud.

Svar #9
29. januar 2006 af AuinK (Slettet)

ok mange tak hiat

Svar #10
29. januar 2006 af AuinK (Slettet)

http://peecee.dk/index.php?id=27151 Hvad med det her ??

1 = det er det ikke

2 = men som en fuld mand

3 = og var så heldig

rigtigt??

Brugbart svar (0)

Svar #11
29. januar 2006 af hiat (Slettet)

Jeps, det ser rigtigt ud.

Svar #12
29. januar 2006 af AuinK (Slettet)

ok endnu engang tak hiat

Svar #13
29. januar 2006 af AuinK (Slettet)

ok hvad med Antonymer. Hvad er Antonymer??

http://peecee.dk/index.php?id=27158

altid = aldrig eller ??

Svar #14
29. januar 2006 af AuinK (Slettet)

help again

Svar #15
29. januar 2006 af AuinK (Slettet)

plz hvad er det?? Nogen som vil forklare!

Svar #16
29. januar 2006 af AuinK (Slettet)

??

Brugbart svar (0)

Svar #17
29. januar 2006 af hiat (Slettet)

Antonymer er ord, der betyder det modsatte, så det er rigtigt i #13

Svar #18
29. januar 2006 af AuinK (Slettet)

ok mine bud

angreb = forsvar

aften= morgen

forskellige = ens

inderst = yderst

bekræfte = nægte

middag = midnat

uvenlig = rar

varme= kulde

afbrugt = evig

eksklusive = inklusvie

uhænderlig = ægtemand

tilråde = jævn

husru = ru

dadle = rose

advare = rose

afskyet = retskaffen

opvarme= omsværmet

mine bud er de korrekte??

Brugbart svar (0)

Svar #19
29. januar 2006 af hiat (Slettet)

De ser vist alle rigtige ud.

Svar #20
29. januar 2006 af AuinK (Slettet)

er du sikker på det ??

Forrige 1 2 3 Næste

Der er 57 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.