Matematik
Optimering
29. januar 2006 af
Jonas18 (Slettet)
Hej er der nogen, som kan hjælpe mig med denne opgave så lyder således.
Funktionen
A(x)=x²*sin(60)+18/sin(60)*x minus i første
Bestem størrelsen af det mindste mulige overfladeareal, og derefter bestem de værdier af x der giver et overfladeareal på 18kvadrat cm
Funktionen
A(x)=x²*sin(60)+18/sin(60)*x minus i første
Bestem størrelsen af det mindste mulige overfladeareal, og derefter bestem de værdier af x der giver et overfladeareal på 18kvadrat cm
Svar #1
29. januar 2006 af fixer (Slettet)
ad 1) Find minimum for A(x) i sin definitionsmængde.
ad 2) Såfremt A(x) producerer et areal målt i cm² løses ligningen A(x)=18.
ad 2) Såfremt A(x) producerer et areal målt i cm² løses ligningen A(x)=18.
Svar #2
29. januar 2006 af Jonas18 (Slettet)
dvs. at jeg skal løse opgaven ved de 6 punkter
Defenitionsmængden
Nulpunkt
fortegn
monotoniforhold
asymtoter
støttepunkter, herunde lokale ekstrema
Defenitionsmængden
Nulpunkt
fortegn
monotoniforhold
asymtoter
støttepunkter, herunde lokale ekstrema
Skriv et svar til: Optimering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
