Tysk

tysk rettelse

29. januar 2006 af Mathias N (Slettet)
1 - Hun var glad, fordi Tyskland nu var genforenet.

1 - Sie war froh, weil jetzt waren wiedervereinigen Deuchtland

2 - Hun havde altid ment, at det var forkert, at Tyskland var delt.

2 - Sie habt immer meint, als es war falsch, als Deucthland waren geteillt

rigtigt????

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2006 af danielruhmann (Slettet)

1. Sie war froh, weil jetzt waren wiedervereinigen Deuchtland

Tyskland er singularis - hvordan skal waren bøjes.

Så skal du se op ordstillingen

genforenet = wieder vereinigt

2. Hun - kongruens

at= dass

dass er en ledsætningsindleder - hvordan skal du placere war?

tyskland er singularis - hvordan skal "sein" bøjes?

delt (opdelt) = at opdele = zu aufteilen; hvordan skal det bøjes i før nutid?

Svar #2
29. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

war skal sidst i sætningen

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2006 af danielruhmann (Slettet)

10 points til dig.

Så skal du bare se, om du kan finde ud af de sidste hints.

Prøv at gøre det i et indlæg - tid til forandring.

Svar #4
29. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

1- Sie waren froh, weil jetzt waren wieder vereinigt Deuchtland.

2- Sie habt immer meint, dass es falsch, dass Deucthland waren zu aufteillt war. ??


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. januar 2006 af danielruhmann (Slettet)

Jeg tror det bedste ville være, at du får spurgt din lærer. Din lærer skulle jo nødigt tro, at niveauet var højere end det egentligt er, da undervisningen så vil gå for hurtigt.

kongruens vil sige, at det er bøjet forkert.

Han have en stor næse.

have - kongruens = hun HAR

sie (hun) habt - kongruens.

Brug din grammabog lidt mere. Du får intet ud af et rigtigt svar herinde fra.

Desværre.

Svar #6
29. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

arh ok hehe Jeg er også på D niveau hehe :D

Svar #7
29. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

er sie ikke 3. person ental ?

Brugbart svar (0)

Svar #8
29. januar 2006 af danielruhmann (Slettet)

jeg
du
han/hun/det
vi
I
de



Altså.. endnu 10 points til dig. Du er oppe på 20 indtil videre.

Svar #9
29. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

lol det hedder Sie hat

Svar #10
29. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

Sie hat immer meint, dass es falsch, dass Deucthland waren zu aufteillt war. ??

Brugbart svar (0)

Svar #11
29. januar 2006 af danielruhmann (Slettet)

Total: 25 points

Lad nu være med at opdatere indlægget konstant. Snak med din lærer. Det forventes ikke, at du kan skrive tysk flydende.

Svar #12
29. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

ja ok men det hedder da ikke Sie waren, det hedder da Sie war

Brugbart svar (0)

Svar #13
29. januar 2006 af danielruhmann (Slettet)

Ja, det kan du vel forhåbentligt også se i din grammatikbog?

Svar #14
29. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

hvis jeg havde den men mange tak

Skriv et svar til: tysk rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.