Matematik
Integral
02. februar 2006 af
Sannez (Slettet)
har ik helt styr på det med integral
Integralet fra 0 til 1 af (X^2 + x)dx
Integralet fra 0 til 1 af (1 + KVR(x))^2dx
Hvordan løses disse?
Integralet fra 0 til 1 af (X^2 + x)dx
Integralet fra 0 til 1 af (1 + KVR(x))^2dx
Hvordan løses disse?
Svar #2
02. februar 2006 af Peter_F (Slettet)
Den første giver rigtig nok 5/6, men den anden passer ikke!
Start med at omskriv (1 + KVR(x))^2 til (1+x+2*kvr(x)) og se så om du ikke kan løse integralet.
Du kan selv tjekke om du har fået de rigtige resultater vha. grafregneren på din lommeregner.
Håber det var okay.
Start med at omskriv (1 + KVR(x))^2 til (1+x+2*kvr(x)) og se så om du ikke kan løse integralet.
Du kan selv tjekke om du har fået de rigtige resultater vha. grafregneren på din lommeregner.
Håber det var okay.
Svar #3
02. februar 2006 af Duffy
1
S((1 + sqrt(x))^2dx = 17/6
0
S((1 + sqrt(x))^2dx =
x + 4/3*x^(3/2) + 1/2*x^2 + k
Duffy
S((1 + sqrt(x))^2dx = 17/6
0
S((1 + sqrt(x))^2dx =
x + 4/3*x^(3/2) + 1/2*x^2 + k
Duffy
Svar #5
02. februar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#4:
Brug, at sqrt(x) = x^(1/2) samt at integralet er lineært -- det vil sige, at du kan opsplitte det som følger:
S[a+b]dx = S[a]dx + S[b]dx
Brug, at sqrt(x) = x^(1/2) samt at integralet er lineært -- det vil sige, at du kan opsplitte det som følger:
S[a+b]dx = S[a]dx + S[b]dx
Skriv et svar til: Integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
