Matematik
integralregning
22. februar 2006 af
patrizia (Slettet)
Hej vil blive meget glad for hjælp til følgende opgave
En funktion f er gvet ved
f(x)=(a+x)^(3/2) , a>0, > eller = 0
Det oplyses, at længden af grafen for f fra punktet P(0,f(0)) til punktet Q(b,f(b)), hvor b>0, er bestemt ved
b
S √(f'(x))^2 +1 dx (det hele er under kvadratroden, bortset fra dx)
Bestem for b=1 længden fra grafen for f fra punktet P til punktet Q, når a=1
Bestem for b=1 den værdi af a, der svarer til, at længden af grafen for f fra punktet P til punktet Q har værdien 4
/Patrizia
En funktion f er gvet ved
f(x)=(a+x)^(3/2) , a>0, > eller = 0
Det oplyses, at længden af grafen for f fra punktet P(0,f(0)) til punktet Q(b,f(b)), hvor b>0, er bestemt ved
b
S √(f'(x))^2 +1 dx (det hele er under kvadratroden, bortset fra dx)
Bestem for b=1 længden fra grafen for f fra punktet P til punktet Q, når a=1
Bestem for b=1 den værdi af a, der svarer til, at længden af grafen for f fra punktet P til punktet Q har værdien 4
/Patrizia
Svar #1
22. februar 2006 af patrizia (Slettet)
Hej vil blive meget glad for hjælp til følgende opgave
En funktion f er gvet ved
f(x)=(a+x)^(3/2) , a>0, > eller = 0
Det oplyses, at længden af grafen for f fra punktet P(0,f(0)) til punktet Q(b,f(b)), hvor b>0, er bestemt ved
b
S Kvadratroden af((f'(x))^2 +1)* dx
0
(s er integraltegn i intervallet 0 til b)
Bestem for b=1 længden fra grafen for f fra punktet P til punktet Q, når a=1
Bestem for b=1 den værdi af a, der svarer til, at længden af grafen for f fra punktet P til punktet Q har værdien 4
/Patrizia
En funktion f er gvet ved
f(x)=(a+x)^(3/2) , a>0, > eller = 0
Det oplyses, at længden af grafen for f fra punktet P(0,f(0)) til punktet Q(b,f(b)), hvor b>0, er bestemt ved
b
S Kvadratroden af((f'(x))^2 +1)* dx
0
(s er integraltegn i intervallet 0 til b)
Bestem for b=1 længden fra grafen for f fra punktet P til punktet Q, når a=1
Bestem for b=1 den værdi af a, der svarer til, at længden af grafen for f fra punktet P til punktet Q har værdien 4
/Patrizia
Skriv et svar til: integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
