Latin
Regneregler
22. februar 2006 af
Norskov (Slettet)
Har reduceret brøken:
((y-x)^2-y^2)/(2x)
Denne har jeg fået til:
0,5-xy
Er det rigtig? Ifølge lommeregneren giver den 0,5(x-2y)
Hvilke regneregler gælder ved denne reducering??
((y-x)^2-y^2)/(2x)
Denne har jeg fået til:
0,5-xy
Er det rigtig? Ifølge lommeregneren giver den 0,5(x-2y)
Hvilke regneregler gælder ved denne reducering??
Svar #3
04. juni 2006 af Molle (Slettet)
Vis dine mellemregninger en anden gang, og så post lige det rigtige sted.
((y-x)²-y²)/(2x)=
(y² + x² - 2xy - y²)/(2x)=
(x² - 2xy)/(2x)=
x(x - 2y)/(2x) =
(x - 2y)/2 =
0,5(x-2y)
((y-x)²-y²)/(2x)=
(y² + x² - 2xy - y²)/(2x)=
(x² - 2xy)/(2x)=
x(x - 2y)/(2x) =
(x - 2y)/2 =
0,5(x-2y)
Svar #4
04. juni 2006 af SusenPutten (Slettet)
Nice sted at smide den.. :P Skulle lige være flabet.. hehe..
Skriv et svar til: Regneregler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
