Andre fag

a,b,c = sproglig, x,y,z = matematisk

02. marts 2006 af pistacienød (Slettet)
Plejer det ikke at være sådan, at de første bogstaver i alfabetet bruges til de sproglige klasser/studieretninger, de sidste bogstaver minus æ, ø, å er matematiske og "dem i mellem" er samfundsfaglige/kreative og hf-klasser?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2006 af allan_sim

#0.
Sådan var det typisk i det gamle system, men opdelingen sproglig/matematisk eksisterer ikke længere, ligesom navngivningen af klasserne i starten af skoleåret under alle omstændigheder ikke kan tage højde for eventuelle omvalg ved studieretningsbegyndelse.

Men det sådan set også ret ligegyldigt...

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2006 af hydrogen (Slettet)

Sådan er det på min skole, ja. De samfundsfaglige klasser hedder noget med k, l og m etc., mens hf hedder q, r, s etc.

Svar #3
05. marts 2006 af pistacienød (Slettet)

Det er bare fordi jeg kender en, der har en biologi/mat-studieretning, men som går i 1a. Nok fordi det er et relativt lille gymnasium, der er vist kun 5 klasser.

Forresten går jeg i 2ø :) Det er matematisk...
Men 1g'erne bruger også nogle bogstaver midt i alfabetet. Vi har ikke hf :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. marts 2006 af IMB (Slettet)

Hvorfor interesserer du dig for det? :P

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. marts 2006 af Molle (Slettet)

Jeg går i 1.b på mat-fys-kem, og kender en, der går på samme linje på et andet gymnasium, der går i 1.a.
Så tror ikke, det er særligt aktuelt mere.

Brugbart svar (0)

Svar #6
05. marts 2006 af xyz (Slettet)

på min skole:
naturvidenskabelige studieretning: x,y,z
sproglig retning: a,b,c
musikalsk : m
samfundsvidenskabelig retning: e,f,h (tror jeg nok)

ja og hf'erne hedder som sædvanlig p,q,r

men jeg har da aldrig hørt, at matematikere bliver kaldt for æ,ø og å? det lyder helt galt.

Skriv et svar til: a,b,c = sproglig, x,y,z = matematisk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.