Engelsk
Utrolig kort oversættelse
06. marts 2006 af
SexY_AngeL (Slettet)
England har ikke nogen skreven grundlov. I 1264 mødtes det første parlament, og fra den tid er den engelske grundlov gradvist blevet udviklet. Den er sammensat af talrige enkelte love.
England does not have a written constitution. In 1264 the first Parliament met and from that time the English constitution has been gradual developed. It is put together by numerous equal Acts of Parliament.
England does not have a written constitution. In 1264 the first Parliament met and from that time the English constitution has been gradual developed. It is put together by numerous equal Acts of Parliament.
Svar #2
06. marts 2006 af a-n-d-y-y (Slettet)
hmm jeg er ikke sikker, men skal grdual ikke ind mellem has og been?
Svar #3
06. marts 2006 af dnadan (Slettet)
hmmm has been gradual = gradually
from that time = from that moment
from that time = from that moment
Skriv et svar til: Utrolig kort oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
