Studievejledning

HHX eller HTX?

06. marts 2006 af GlibbR (Slettet)
Hej!

Jeg er folkeskoleelev, og er kommet meget i tvivl om hvilken af de 2 ovenstående ungdomsuddannelser jeg skal vælge. Derfor vil jeg spørge om i kan se hvilken mine evner passer bedst til. Det skal siges at jeg interesserer mig meget for økonomi, og derfor er HHX den jeg hælder mest til. Men jeg synes også at fysik og kemi er spændende... Jeg hader sprog, som man har meget på HHX...

Sidste stp. karakterer

Retstavning 9
Skr. fremstilling 10
Dansk orden 10
Mdt. dansk 9
Skr. matematik 11
matematik orden 10
mdt. matematik 11
Mdt. engelsk 8
Mdt. tysk 9
Fysik/kemi 10
Biologi 9

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2006 af Peden (Slettet)

Der er nu også sprog på HTX, det slipper man ikke for lige meget hvad. Det er to vidt forskellige udannelser på mange planer. HTX er mere projektpræget hvor man skriver lange rapporter, og HHX er sikkert anderledes på andre områder. Du bør under alle omstændigheder få fat i noget officielt materiale om de to steder, samt finde ud af hvilke begrænsninger det giver dig at vælge HHX.

Hvad har du tænkt dig at lave bagefter?

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. marts 2006 af koko_wawa (Slettet)

Ej så meget sprog er der nu heller ikke på hhx, det kommer an på den studieretning du vælger! Du kan vælge økonomi linje hvis det er det du kan lide. og så lad være med at vælge international linje, for der slipper du for sprog! Men som Peden skrev så kommer det an på hvad du tænkt dig at lave bagefter!!

Skriv et svar til: HHX eller HTX?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.