Matematik
Gør rede for en differentieret
27. marts 2006 af
Nicolai Superman (Slettet)
Hej.
En funktion er givet ved
f(x)=x-2/x^2-4x+5
hvor x ska være i intervallet [-1;5].
Gør rede for, at
f'(x)=-x^2+4x-3/(x^2-4x+5)^2.
Nogen der kan hjælpe mig her? :)
En funktion er givet ved
f(x)=x-2/x^2-4x+5
hvor x ska være i intervallet [-1;5].
Gør rede for, at
f'(x)=-x^2+4x-3/(x^2-4x+5)^2.
Nogen der kan hjælpe mig her? :)
Svar #1
27. marts 2006 af ibibib (Slettet)
Har du glemt parenteser om de to tællere og den ene nævner?
Svar #2
27. marts 2006 af Micc_86 (Slettet)
#0 Differentiation af en brøk:
(f/g)'(x) = {f'(x)*g(x) - f(x)*g'(x)} / g(x)^2
(f/g)'(x) = {f'(x)*g(x) - f(x)*g'(x)} / g(x)^2
Skriv et svar til: Gør rede for en differentieret
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
