Matematik

Stamfunktion

02. april 2006 af Søren_B (Slettet)
Når f(x) = (-1/2)x+5/2, hvordan finder jeg så den stamfunktion F(x), som har y=2x+1 som tangent?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2006 af ibibib (Slettet)

Du skal løse ligningen
f(x)=2
for at finde røringspunktet.

Svar #2
02. april 2006 af Søren_B (Slettet)

Så bliver punktet P(1,2), og dette indsætter jeg i F(x) for at finde C?

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. april 2006 af ibibib (Slettet)

P(1,3)

Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.