Matematik
Isolering. Hjææælp!!!
06. april 2006 af
mmhi (Slettet)
Hej
Er der nogen som vil hjælpe mig så jeg kan komme i gang. Jeg skal isolere v i formlen: L=L0*kvadratrod af (1-(v^2/c^2), 0
På forhånd tak.
Er der nogen som vil hjælpe mig så jeg kan komme i gang. Jeg skal isolere v i formlen: L=L0*kvadratrod af (1-(v^2/c^2), 0
På forhånd tak.
Svar #1
06. april 2006 af Y.vs.J (Slettet)
Du tager bare et led af gangen.
1. L/L0=sqrt(1-(v^2/c^2))
2. (L/L0)^2=1-(v^2/c^2)
3. (L/L0)^2+1=v^2/c^2
4. ((L/L0)^2+1)*c^2=v^2
5. v=sqrt(((L/L0)^2+1)*c^2)
1. L/L0=sqrt(1-(v^2/c^2))
2. (L/L0)^2=1-(v^2/c^2)
3. (L/L0)^2+1=v^2/c^2
4. ((L/L0)^2+1)*c^2=v^2
5. v=sqrt(((L/L0)^2+1)*c^2)
Svar #2
06. april 2006 af mmhi (Slettet)
tak, jeg prøver og ser om jeg kan finde ud af det. Så kan jeg måske lære det på den måde....
Skriv et svar til: Isolering. Hjææælp!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
