Engelsk

Lyder det okay?

06. april 2006 af Outrageous69 (Slettet)
Hej derude!
Er der nogle som vil hjælpe mig med lige at se om det er lyder okay? Rettelser?
På forhånd mange tak for hjælpen!

The article “Too much information” by Fred Guterl describes how the world is different for us young people compared to the one our parents grew up in. Because we are born in to a boom of technology where communication/ knowledge sharing and experience is exchanged via the computer. The technologies includes two forms, videogames (visual oriented experiences) and the chatting term (communication via special programs).

Whit the help of this technology kids and young people develops new skills, which has newer been seen before in the form of greater visual information comprehension, also the skill to concentrate on more the one thing at the time – multitasking.
Could you suspect computer games for making children more antisocial and lonely, as some people does? No because the children talks to each other via the games, and the need to feel the one you are talking to – the intimacy – is still meet even though the conversation is via the computer.

There have been conducted many studies on kids and young peoples brains about visual perception because computer games is suspected to suffocate the brains development and in the worst case the child can develop ADD. But actually the child is development is equal to it time and stimulates other senses then with “regular” play. We see games where the task is to organize the daily life, which leads to help the child create knowledge/experience with the player and makes it better to organize a normal life in the real world.




Svar #1
06. april 2006 af Outrageous69 (Slettet)

Hjælp mig derude!

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2006 af M-ria (Slettet)

in to = into

istedet for via ville jeg nok skrive through...

whit = whith

newer = never

"... on more THAN one thing at the time..."

antisocial? (er der noget der hedder unsocial? - har ikke ordbog i nærheden ;)

...as some people DO.

...THEY need to... (hmm - and the(y) need to feel the one you(they) are talking to - giver ikke rigtig mening)

...is still meet... (Hvad mener du?)

... is suspected to suffocate(have influence on) the brains development ...

...But actually the child'S...(uden 'is')

...equal to it'S time and stimulates other senses then(her skal ikke være et 'then') with “regular” play....

Håber det er forståeligt :)

Mvh M-ria

Svar #3
06. april 2006 af Outrageous69 (Slettet)

Ja mange tak for din hjælp!

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. april 2006 af Romulus (Slettet)

Har taget udgangspunkt i de rettelser, der allerede er anført i #2

The technologies includes --> The technologies include (flertal)

whit --> with

kids and young people develops --> kids and young people develope (flertal)

No because --> No, because

the children talks --> the children talk (flertal)

young peoples brains --> oung people's brains

can develop ADD --> can develope ADD

"But actually the child is development is equal to it time" (Forstår jeg ikke)







Svar #5
07. april 2006 af Outrageous69 (Slettet)

Tak for det! Men mit skriveprogram siger at develope ikke findes. Men developed / develops!
Nogen som kan forklare hvorfor?

Brugbart svar (0)

Svar #6
07. april 2006 af Romulus (Slettet)

#5
Arh ja, stavefejl fra min side.

Skal være "develop" (flertal) begge steder. "Develops" er 3. person ental.
"Developed" er datid i både ental og flertal.

Skriv et svar til: Lyder det okay?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.