Matematik
Grænseværdi, kontinuitet og differentiabilitet
18. april 2006 af
KoCY (Slettet)
Jah jeg kunne godt bruge lidt hjælp til at svare på disse spørgsmål, jeg skal forberede mig på bil imorgen. Hvad jeg har overvejet at sige står i parantes.
Hvad er en grænseværdi?
(Det er en værdi der nærmer sig et andet tal, skrives f.eks. x-->3, altså man tilnærmer sig et punkt)
Hvad menes med kontiunitet og differentiabilitet?
(kontiunitet= funkioner der ikke springer i x(o), dette sker hvis grænseværdi og funktionsværdi falder sammen, skal være kontinuer i ethvert punkt af sin deffinationsmængde.. Differentiabiltet= må være noget med at den springer i x(0), og noget med at h -->0 ellers er jeg lidt på bar bund.)
Hvilken sammenhæng er der mellem kontinuerte og differentiable funktioner?
(hjælp)
Hvordan undersøges om en funktion er kontinuert eller differentiabel?
(hjælp)
Hvad er en grænseværdi?
(Det er en værdi der nærmer sig et andet tal, skrives f.eks. x-->3, altså man tilnærmer sig et punkt)
Hvad menes med kontiunitet og differentiabilitet?
(kontiunitet= funkioner der ikke springer i x(o), dette sker hvis grænseværdi og funktionsværdi falder sammen, skal være kontinuer i ethvert punkt af sin deffinationsmængde.. Differentiabiltet= må være noget med at den springer i x(0), og noget med at h -->0 ellers er jeg lidt på bar bund.)
Hvilken sammenhæng er der mellem kontinuerte og differentiable funktioner?
(hjælp)
Hvordan undersøges om en funktion er kontinuert eller differentiabel?
(hjælp)
Svar #2
18. april 2006 af KoCY (Slettet)
Argh nu er det ved at være sidste udkald.. skal bruge det til fremlæggelse imorgen, håber virkelig lige på lidt hjælp, så jeg kan se om jeg har styr på det
Skriv et svar til: Grænseværdi, kontinuitet og differentiabilitet
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
