Andre fag

Flytte hjemmefra - forbrug om måneden

24. april 2006 af Mocca Jimmy (Slettet)
Davs.

Jeg er ved at regne på omkostninger ved at flytte hjemmefra, og så tænkte jeg, om nogle udeboende kunne komme med cirka eksempler af jeres månedsforbrug på det vigtigste - mad.
Det ville være en stor hjælp, for jeg er nødt til at regne ud hvor mange tankstationer står for tur endnu, før jeg er sikker på at have råd til projektet.

På forhånd tak, Mocca Jimmy.

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. april 2006 af Penthesilea (Slettet)

Det er lidt svært at svare på. Kommer meget an på hvor meget du spiser, hvad du spiser, hvor du køber ind, om du spiser alene eller deles med andre osv.
Men man kan sagtens overleve (og leve nogenlunde fornuftigt) for 1000 kr om måneden. (selv bruger jeg væsentlig mere!)

Det er også muligt at overleve for mellem 500 og 700 kr om måneden, men så spiser man mest havregryn og pasta med tomatsovs!

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2006 af funkyangel (Slettet)

Udeboende Su (over 20år)+ su lån = 7100
Husleje = 3500 incl. Vand varme og el
Mad = 1000 - 1500
Internet = 250
Telefon = 200

Ved ikke om det er det du skal bruge...!?

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2006 af funkyangel (Slettet)

Men det er bare hvad jeg bruger...

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. april 2006 af 150972 (Slettet)

Afhænger meget af hvor du bor.

Du skal bo på et lejet værelse, få dine forældre til at købe en lejelighed eller bo på kollegie for at have en husleje på 3500 kr om md i eksempelvis København eller Århus.


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. april 2006 af Katrine (Slettet)

Hej hej,

Jeg får ca. det samme som funkyangel, måske lidt mindre pga skat.

Husleje for lejlighed i Odense er ca. 3500, men vi bor også mega billigt.

Så går pengene jo så til mad, el, tandlæge, medicin, bøger, tøj, telefon, magasiner, smøger (i mit tilfælde) samt tant og fjas.

Heldigvis bor jeg sammen med min kæreste, som får brutto 26k om måneden.

Vi har et decideret madbudget med tilhørende dankort, hvor der bliver sat penge ind hver måned. Hver måned bliver der sat ca. 2500 kr ind. Men vi lever også godt, og der er råd til bøffer og pizza :)

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. april 2006 af Peden (Slettet)

#0:
I perioder har vi (kæresten og jeg) brugt samlet 1500kroner pr. måned, men så laver man også alt selv, og tager ingen svinkeærinder :) 1000kroner er absolut realistisk.

Derudover skal du huske at budgettere med at når du skal flytte ind skal du typisk betale depositum på 3x husleje, plus 3 måneders forudbetalt husleje. Dette løber gerne op i noget der ligner 15-20.000, som skal betales samtidigt. Bare lige så du er klar over det.

Brugbart svar (0)

Svar #7
25. april 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Jeg bruger rundt regnet 1 kkr. på mad om måneden. Hertil skal det så siges, at jeg nogle gange får mad med hjemmefra, når jeg har været på besøg hos mine forældre.

Svar #8
27. april 2006 af Mocca Jimmy (Slettet)

Jeg takker hjerteligt for svarene :)
En tus om måneden er et svar jeg godt kan lide, hehe. Jeg kan fortælle, at byen er Kalundborg, så det er (forestiller jeg mig i hvert fald) ikke så dyrt som universitetsbyerne.

Brugbart svar (0)

Svar #9
27. april 2006 af figaro8 (Slettet)

woow... os på ærø skal allerede flytte hjemmefra som 16 årige. da uddannelses stederne ligger på fastlandet

Skriv et svar til: Flytte hjemmefra - forbrug om måneden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.