Matematik
hjælp..
25. april 2006 af
stumpL (Slettet)
eksponentitiel funktion.
f(3)=4
f(6)=32
skal bestemme forskriften.
har fundet a=2
men hvordan finder jeg b??
f(3)=4
f(6)=32
skal bestemme forskriften.
har fundet a=2
men hvordan finder jeg b??
Svar #1
25. april 2006 af Alima (Slettet)
af forskriften for en eksponentiel funktion har du at, y = b*a^x
og da du nu har fundet a = 2, hvordan vil du så finde b ?
og da du nu har fundet a = 2, hvordan vil du så finde b ?
Svar #2
25. april 2006 af Y.vs.J (Slettet)
Du kan isolere b, og indsætte en af de to angivne punkter.
b=f(x)/a^x
b=f(x)/a^x
Skriv et svar til: hjælp..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
